Kövess minket!
  
     

A CD sokszorosítás előnyei

A CD sokszorosítás előnyei
2014, november 25.

Bár manapság többnyire modernebb adathordozókat alkalmazunk, számos esetben használunk CD-ket is mindennapjaink során. Gyakran van rá szükség, hogy több példányban legyen meg a lemez tartalma, ilyenkor választhatjuk a CD sokszorosítás lehetőségét, melyet egy-egy lemez esetében szinte bárki el tud végezni, azonban ha nagyobb mennyiségről van szó, már más a helyzet.

A CD sokszorosítás lehetőségét elsősorban cégek veszik igénybe, ahol magas példányszámban van szükség a lemezekre. A CD írás megoldást kínál arra, hogy a vállalatok által kijelölt tartalom a lemezre kerüljön, majd a megadott mennyiségben sokszorosítva legyen. A sokszorosított lemezekre nyomtatni is lehet, melyek ezáltal kiváló marketingeszközként is funkcionálhatnak.

A CD sokszorosítás praktikus és egyszerű megoldást kínál a cégek számos tevékenysége során, a lemezek tartalmazhatnak használati útmutatókat, cégkatalógusokat, de akár reklámajándékként is remekül megállják a helyüket, és a tartalomtól függően lehet dekorálni a felületüket.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
CD sokszorosítás1
Modern segítség

Gyakran kerülünk abba a bosszantó helyzetbe, hogy vásárolunk egy elektronikai cikket, de valamilyen oknál fogva nem tudjuk beüzemelni, vagy nem...

Close