Kövess minket!
  
     

DVD készítés oktatási intézmények számára

DVD készítés oktatási intézmények számára
2014, november 25.

A videó felvételek készítése ma már mindennapjaink szerves részét képezi, az üzleti szférában és kereskedelemben éppúgy, mint magánéletünkben. Oktatási intézmények is gyakran választják a DVD készítés lehetőségét, hiszen számos esetben praktikus megoldást jelenthet. Lássunk néhány hétköznapi példát!

  • Rendezvényeken készített videó felvételek: Számos óvodai, iskolai rendezvény, fellépés megörökítésére szolgálnak, a sokszorosított lemezek kedves meglepetések a szülőknek, emlékek a gyerekeknek.
  • Tananyagok, segédletek: A tanórai magyarázatok, délutáni foglalkozások kiegészítéseként, gazdagításaként szolgálhatnak a különféle szemléltető videók, melyek megkönnyítik az értelmezést és érdekessé teszik a tananyagot.
  • Reklámcélból készített DVD-k: Nyíltnapokon, börzéken kiváló megoldást jelent az intézmény bemutatására és népszerűsítésére egy minőségi kivitelezésű, videókkal színesített ajándék lemez.

A DVD sokszorosítás lehetőségének köszönhetően minden gyerek, illetve érdeklődő kaphat egy saját példányt az adott lemezről, melynek tartalma segítségként, vagy a későbbiekben szép emlékként szolgálhat.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
DVD sokszorosítás1
Mikor érdemes DVD sokszorosítás mellett dönteni?

Napjainkban a videó felvétel készítése már szinte minden nagyobb esemény természetes és nélkülözhetetlen velejárója, magánéletünkben és céges viszonylatokban egyaránt. Életünk...

Close