Kövess minket!
  
     

Milyen tennivalóim vannak videó digitalizálás előtt?

Milyen tennivalóim vannak videó digitalizálás előtt?
2014, november 25.

Sokan döntenek a videó digitalizálás mellett, hiszen számos előnnyel bír ez a korszerű megoldás, azonban nem mindenki van tisztában vele, mire érdemes figyelni, mielőtt felkeressük a szolgáltatót. Az alábbiakban ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

  • Mindenki azt gondolja, hogy tudja, milyen felvételeket tartalmaznak a kazettái, azonban gyakran a helyszínen derül ki, hogy mégsem a várt videókat látja viszont. Ha van rá lehetőség, érdemes végignézni a kazettákat, és így dönteni a felvételek sorsáról.
  • Ha vannak olyan részletek, melyeket nem szeretnénk menteni, célszerű az idők feltüntetésével feljegyezni a kéréseinket, hogy melyik részletek maradjanak, melyekre nincs szükség a videók digitalizálása során.
  • A kazettáknak mindenképpen ajánlott címet adni, hogy egyértelművé tegyük a videó felvételek kategorizálását és semmilyen információ ne vesszen el.
  • A videó digitalizálás során mindig minőségi DVD-ket használnak a szolgáltatók, azonban ezek sem örökéletűek, így érdemes más adathordozóra is menteni a videókat, melynek lehetőségeiről célszerű előzetesen tájékozódni a szolgáltatónál.

A videó digitalizálás segítségével modern formát ölthetnek féltve őrzött felvételeink, azonban érdemes körültekintőnek lenni az előkészületek során. Ha ezeket a tanácsokat megfogadjuk, biztosan azokat a felvételeket és olyan formában kapjuk, ahogyan elképzeltük.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fotó digitalizálás2
Mire érdemes figyelni fotó digitalizálás előtt?

Ha fénykép digitalizálás mellett döntünk, érdemes felkészülten felkeresni a szolgáltatót, így ajánlott néhány szempontot végiggondolni, melyekkel megkönnyítjük a saját dolgunkat...

Close