Kövess minket!
  
     

Mire érdemes figyelni fotó digitalizálás előtt?

Mire érdemes figyelni fotó digitalizálás előtt?
2014, november 25.

Ha fénykép digitalizálás mellett döntünk, érdemes felkészülten felkeresni a szolgáltatót, így ajánlott néhány szempontot végiggondolni, melyekkel megkönnyítjük a saját dolgunkat és akár költségeket is spórolhatunk.

  • Célszerű a fényképeket borítékokba rendezni, így biztosan kategóriák szerint kerülnek digitalizálásra és nem keverednek össze fotóink.
  • Érdemes a fotó tasakoknak címet adni, a digitalizálás után ezekkel a nevekkel lesznek ellátva a mappák, ezáltal átlátható téve a képeket.
  • Ha vannak olyan fényképeink, melyek komolyabb retusálásra szorulnak, ajánlott külön válogatni őket és eldönteni, milyen javításokat szeretnénk.
  • Célszerű átgondolni, milyen terveink vannak a digitalizált fényképekkel, ennek megfelelően tud javaslatot tenni a szolgáltató a felbontás és az adathordozó tekintetében.
  • Ajánlott előre eldönteni, hogy milyen adathordozón szeretnénk kézhez kapni a képeket, a lehetőségekről érdemes előre tájékozódni.

A fotó digitalizálás napjaink egyik modern lehetősége, melynek segítségével fényképeinket biztonságos és korszerű formában tárolhatjuk és őrizhetjük meg gyermekeink, unokáink számára.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fotó digitalizálás1
Milyen előnyökkel jár a fotó digitalizálás?

Ezernyi kedves pillanat színesíti életünket, melyeket szeretünk lencsevégre kapni és fényképek formájában megőrizni. Azonban az évek sajnos nyomot hagynak fényképeinken,...

Close